3 sjove familieaktiviteter i Århus

Der er ingen tvivl om, at familieaktiviteter ofte kan være en god måde at samles på. Uanset om det er en søndag eftermiddag eller om det er sommerferie, så er det en god idé at sætte lidt tid af til at lave noget sammen som familie. Her kan man både få nogle gode oplevelser og samtidig få nogle gode snakke sammen. Hvis I bor i Århus eller omegn, så er der heldigvis masser af sjove og spændende familieaktiviteter, man kan lave. Her får du et par forslag til, hvad I kan lave sammen.

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er et af de mest klassiske steder at tage hen, når man vil have en dag med sjov. Her kan I prøve karruseller, rutsjebaner, gå på opdagelse i de små huse og meget andet. Tivoli Friheden har åbent fra foråret og frem til jul, og I kan således få en hel dag fyldt med sjov og spænding.

GoKart

Er I til fart og sjov, så er GoKart oplagt. Her kan I alle sammen komme ud og køre i små gokarts. Det er en sjov aktivitet, som er god for familien, og alle kan være med, da der er forskellige karruseller til forskellig alder. GoKart kan være godt for familien, da det både træner koncentration og samarbejde, når I skal konkurrere mod hinanden.

Aarhus Street Food

Efter en dag fyldt med sjov og spænding er det tid til at få lidt at spise. Aarhus Street Food er et godt sted at tage hen, hvis I leder efter noget godt mad. Her har I nemlig mulighed for et vælge mellem et bredt udvalg af lækkerier fra hele verden. Her kan I få alt fra ægte italienske pizzaer og burgere til sushiretter og tacos. Aarhus Street Food er et godt sted at tage hen, hvis I gerne vil samles omkring mad og nyde en lækker aften.


Udgivet

i

af

Tags: