Ferieguide: 3 tips til at spare penge på familieferien

Drømmer du om en ferie langt væk med din familie, men føler du ikke helt, at du har den tilstrækkelige økonomi? Så er du kommet til det helt rette sted! Herunder får du nemlig 3 forskellige tips til at spare penge på familieferien.

Vær tidligt ude

Hvis du ønsker at rejse til din drømmedestination, uden at skulle betale en formue for det, kan det være en god ide at være tidligt ude. Hvis du er tidligt ude, er der større mulighed for, at du kan vælge og vrage i forhold til flyselskab, hotel og feriedestination. Nogle ønsker at tage en billig afbudsrejse, da disse ofte er billige, men dette er ofte en smule besværligt med børn. Du kan eksempelvis risikere at få dårlige flypladser og et dårligt hotelværelse med plads mangel. Ønsker du at spare penge på familieferie, skal du altså være tidligt ude og booke din drømmeferie!

Undgå store skoleferier

Du ved garanteret allerede, hvor dyre ferier og rejser bliver, så snart de ligger i de store skoleferier. Det er her, de fleste mennesker har tid og lyst til at rejse med deres børn. En almindelig rejse kan komme til at koste det dobbelte i en skoleferie! Har du derfor mulighed for det, er det en fordel for dig, hvis du undgår at rejse i store skoleferier. Du vil garanteret opdage, at der er mange penge at spare netop her. De største skoleferier er sommerferien og vinterferien. Finder du en rejse udenfor disse tidspunkter, kan du hurtigt få en billigere ferie. 

Overvej et lån

Ønsker du at tage på en lækker familieferie, hvor intet mangler, men har du ikke råd, kan du overveje at tage et lån. Med et ferie lån, eller et privat lån, kan du samvittighedsfrit låne penge til din næste familieferie. Vælger du at tage et ferie lån, skal du være opmærksom på renten. Det virker måske hurtigt og let, når du er på en lækker ferie, men når du kommer hjem, vil du uden tvivl fortryde, at du har taget et lån med en høj rente! Vær altid opmærksom, når du låner penge.

 


Udgivet

i

af

Tags: