Sådan kan du holde ferie i Danmark med børn

Der er mange muligheder for at holde ferie herhjemme i Danmark, selv hvis du har børn, der skal med. Det er alt lige fra et herregårdsophold til enkelte besøg rundt omkring i landet, med eksempelvis ture til øer som Fyn eller Langeland, der måske ikke besøges i hverdagen. Herunder får du bud på nogle af mulighederne, som ferien da, med udgangspunkt deri, kan planlægges efter!

Herregårdsophold

Hvis du vurderer at dine børn har mod på det, så kan det være en stor oplevelse at komme på herregårdsophold og få udvidet horisonten lidt. Ofte er herregårde historiske perler i naturskønne omgivelser, der virkelig danner rammer for en hyggelig tur, men det skal naturligvis gøres med respekt for stedet og med hensyn til børnene. Undervejs kan i da også besøge en Gourmet restaurant for at fuldbyrde den fornemme oplevelse af at bo på herregård.

Sommerhusbesøg

En lidt mere afslappet tilgang til sommerferie, hvor der dog stadigvæk tages afsted hjemmefra, er et sommerhusophold. Det kunne eksempelvis være på Fyn, eller måske langs Vestkysten et sted. For mange sommerhuse gælder det, at der tæt ved er vand til rådighed, så man forhåbentlig på de varme dage kan hoppe i bølgerne og blive kølet ned. Et sommerhusophold er perfekt til brætspil, gåture, film derhjemme og masser af hygge med familien!

Daglige mini-roadtrips

Hvis ikke det lyder helt attraktivt at knytte sig til et sommerhus eller et ophold på en herregård, der jo gerne vare over flere dage samlet, så er det måske bedre med enkelte udflugter. Se på turene som mini-roadtrips med børnene, og få kørt landet igennem, for at se de ting, som i gerne vil. Eventuelt tag i zoologiske haver, på børnevenlige museer eller ferieparker, der med garanti kan give sjov og hygge. Efter en lang dag, kan både dig selv og børnene sove i egen seng!


Udgivet

i

af

Tags: